12 de novembre del 2010

Va de disbarats

Ara sembla que la limitació de la velocitat a 80 qm/hora va ser una broma, un gest per fer content el Saura. Sí, és clar. En Montilla ja veia que no era gaire encertat.. Però, mentrestant, un bon grapat de catalans han passat per caixa per abonar les multes corresponents. I els peatges tous de l’autopista que al Maresme havien de posar-se en marxa al mes de juliol s’activen en plena campanya! Això, senyor i senyores, és jugar net o és fer trampa fins el darrer moment? Déu nos guard que ho féssim nosaltres!

En aquesta recta final abans de l’inici de la campanya, que oficialment va començar ahir a les dotze de la nit, hem vist com els disbarats s’han multiplicat. Mentre que a un alcalde del PP li demanen la dimissió per dir que la Pajin fa cara de truja i escandalitzar tothom, en Pepiño Blanco deixa anar que en Rajoy té ploma i no passa res de res; al contrari, tothom li riu la gràcia! Ja veieu que la vara de mesurar és diferent en funció de a qui es mesuri.

A tot això, ja ha aterrat a Catalunya el superministre Celestino Corbacho, que no passarà pas a la histèria pels seus èxits; tot el contrari, crec que haurà estat el que més amunt ha fet arribar l’índex d’atur general. Ara ve aquí lluint la seva gran experiència en la gestió del ministeri. Viure per veure.

Però la medalla d’or, com sempre, se l’emporta Esquerra. En boca del seu secretari d’Immigració, Oriol Amorós, que en el programa de Jordi Basté, va dir que no sabria escollir entre Benet XVI i Abdelwahad Houzi que és l’imam de Lleida i està considerat pels serveis d’intel·ligència com una de les persones més radicals del país. Quin beneït! Pobre xicot. Però, res de res, diu això i es queda tan ample. El més trist, però, és la complaença del President de la Generalitat que no obra boca, cosa que tampoc m’estranya gaire.. Així que, ja ho veieu, si no hi ha un canvi d’actituds al Govern i al país, això pot acabar com el rosari de l’aurora.

I avui, 12 de novembre, comença el canvi. Esperem que amb l’ajuda de tots dignifiquem el nostre país i recuperem la il·lusió, guanyem el futur i el canvi sigui una realitat.