8 de febrer del 2011

DIES DE MOLTA FEINA I DE NOVES PREOCUPACIONS: EGIPTE I TUNÍSIA

Perdoneu el retard en fer un nou apunt al blog, però la veritat és que ha estat un mes de molta activitat amb totes les noves responsabilitats que he assumit. Encara no he pogut posar-me al dia.
A ningú no se li escapa que posar fil a l’agulla i arribar a acords a totes les llistes municipals de CiU dels 947 ajuntaments de Catalunya no és una tasca fàcil, i més si tenim en compte que hi ha d’haver entesa entre els partits de la federació, CDC i Unió. Cadascun d’ells defensa els seus legítims interessos: encapçalar o bé ocupar llocs destacats a les llistes. Portar-ho a bon port és sempre força complicat.

D’altra banda, ja ha començat l’activitat ordinària al Parlament de Catalunya amb noves responsabilitats. Ara des d’una òptica ben diferent per sort, toca blindar el govern perquè pugui actuar i aplicar les polítiques necessàries per aixecar al país. És una tasca també nova, malgrat els 4 anys d’experiències de la darrera legislatura, quan hi érem a l’oposició.

I per acabar, un tema que em preocupa molt, i molt. A més, afecta a uns països on hi he treballat i he viscut durant alguns anys i en el qual tinc bons amics. No m’agrada el que veig de transfons darrere el que està passant a Tunísia i Egipte. Cal estar-hi amatents. El paper que juguen a nivell global i estratègic és clau per l’equilibri mundial.

2 comentaris:

Isabel Romano ha dit...

bona tarda,

com a arenyenca, m'agradaria saber que faran la majoria de diputats del nostre Parlament, els de Convergència i Unió, quan es debati la proposició de llei sobre la independència de Catalunya?
Espero de bon grat que votin a favor de la independència i per tant per la bona salut del nostre país, Catalunya.

Molt cordialment,
Isabel Romano

antoní caire ha dit...

Tant de bó es cumplissin els desitjos de la Isabel peró molt em temo que no será així. Potser hi han diputats convergents que hi votarien a favor, sempre si d'ells depengués, peró a l'Unió d'en Durán, persona que vol sempre sortir a la foto i demostrar, a la seva manera, que té tant de pes a Catalunya -presidència parlamentaria, vicepresidència del govern etc., etc., i que está considerat el millor parlamentari ESPAÑOL, no els veig amb intencions de votar afirmativament a la independència. La Unió d'en Carrasco i Formiguera no era com la actual ni molt menys! Sería bó saber si el Sr. Maimí va votar i qué quan el "dret a decidir" del nostre poble.

Afectuosament.
Antoní Caire