10 de gener del 2010

El 2010, ja és aquí , com serà ?

De moment ja ha començat el nou i controvertit any, ja que hi ha diverses opinions de com evolucionarà.

Hi ha qui pensa que serà el més dur de la crisis , i d’altres que diuen que en començarem a sortir , de moment el que hi ha és molt de nerviosisme, el mateix Montilla en el discurs de final d’any, que entenc hauria de haver estat correcte i sobretot institucional , va utilitzar un estil més de míting i de campanya que no pas de president d’un país, perquè serà?

Tot fa pensar que hi ha molts nervis i més quan sembla que Montilla esta disposat a convertir-se en un nou màrtir del catalanisme, quines coses hem de veure oi?
Ho fa davant dels seus col•legues del PSOE, plantant cara fins hi tot el depredador i Tiranosaure Guerra, que vol seguir l’exemple del Fraga .( la immortalitat política).

Hi ha dues coses que he constatat aquest dies els presentadors del 3/24, van com uniformats amb els colors oficials del PSC vermell i negra , serà casualitat ?

L’altre és veure al Puigcercós, en el més pur estil dels predicadors nord-americans, intentant convèncer a la seva parròquia que ells són els autèntics independentistes.

A ningú se li escapa que Joan Puigcercós i José Montilla , sempre han estat els dos arquitectes dels dos tripartits i si sumen ho seran del tercer.

Ara una cosa si tinc clar que aquest any 2010, veurem molts canvis i transformisme a dojo.

Bon any a tothom.