15 de juny del 2011

Intolerància

Avui hem viscut un dels dies més tristos de la recent democràcia al nostre país.
Les imatges que he presenciat eren més pròpies del tercer món que no pas les d'un país desenvolupat. Hi ha situacions que en un estat de dret no es poden permetre i el que avui han fet els anomenats "indignats" està fora de tota lògica. Segrestar als representants del poble escollits democràticament no és de rebut i fer-ho amb violència encara menys.

Puc compartir moltes de les situacions que plantegen, però crec sincerament que la forma es del tot errònia. Vivim en un país democràtic i no ha estat fàcil aconseguir-ho. No ho llencem tot per la borda! Estic d'acord que la situació econòmica no es fàcil, però ara hi ha hagut una alternança política i crec que és just dipositar-hi confiança. Hem fracassat amb la gestió d'aquests darrers anys ara cal veure si la nova composició política serà capaç de resoldre la situació.

En democràcia hem de respectar la voluntat del poble i hi ha mecanismes legals per fer-ho, no ens els saltem , si ho fem conduirem al país a una situació de descontrol i caos.