25 d’octubre del 2011

Fins quan aquestes campanyes ?

 
Entenc, com qualsevol demòcrata, que els partits (que no estan al Govern o si) i per tant que són a l’oposició, presenten les seves propostes, alternatives i opinions durant el temps que dura la legislatura, no?. No entenc llavors aquesta deria d’alguns de presentar propostes innovadores, o així creuen, en els darrers mesos, just abans de la comptessa electoral.
 
Qualsevol partit hauria de presentar les seves propostes amb un cert recorregut i no ara que estem en temps de pre-campanya i a punt d’entrar en plena campanya. La ciutadania crec que aquestes cartes als reis mags tan extenses ja no se les creuen.
 
Penso també que els polítics i més durant la campanya, s’haurien de dedicar a tasques més justes i productives i no a llençar-se els draps bruts durant la campanya o a presentar propostes “estrella" que no podran executar. Tenim quatre anys per fer-ho i no cal esperar a fer els deures a darrera hora.
 
Ho dic concretament pel Partit Popular pero també pel Sr. Rubalcaba (aquest últim per cert, sembla que no hagi format part del darrer govern d’Espanya ja que fustiga amb molta precisió decisions maldestres del que ha estat el seu president en els darrers anys). Però bé...
 
Aquests darrers dies observem com el PP i el PSOE, el Sr. Rajoy i el Sr. Rubalcaba, comencen a entrar en campanya i no ho fan de la manera més neta possible. Ambdos, dona la sensació, que estan esperant els dies finals per començar a recriminar-se i (perdoneu-me l’expressió) llençar-se m... a dojo.
 
És per això que em sento orgullos de formar part de CiU i de tenir de candidat al Sr. Duran i Lleida. CiU és l’unica formació i candidat que fan una campanya pro-positiva, sense retrets i amb conciència del moment pel qual atravessa el país. CiU també es la formació que presenta propostes molt treballades i que han estat plantejades en l’hemicicle del congrés dels diputats, en moltes ocasions.
 
Una darrera reflexió, precisament sobre les declaracions de Duran sobre el PER, on els dos grans partits, d’una manera desproporcionada l’han atacat amb molta duresa.
 
En Duran porta dient durant aquests quatre anys que els Catalans estem cansants del menyspreu i de l’espoli que es practica de forma sistemàtica sobre la nostra terra. El PER és un exemple clar com per mi ho és també la falta d’inversió al Prat (en canvi 1000 M euros per l’aeroport de Ciudad Real) o l’AVE d’albacete (amb tot el respecte per aquella comunitat).
 
Durant aquests quatre anys a en Duran ningú l’havia reprovat, oi? Era per què no estavem en campanya, no?. La resposta és clara, si, no era campanya.
 
Això senyores i  senyors es el que no pot ser.
 
Seny i rigor és el que garanteix CiU.
 
Aquestes eleccions no són cosa d’aquests dos!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si pensem amb el cap el cor i la cartera esta molt clar que s ha de votar ciu

se li ha oblidat el peu de la creu