21 de maig del 2009

QUINA PENA DE CAMPANYA PER PART DEL PSC

Entenc que l'objectiu de tota campanya electoral es fer propostes per millorar la situació del país, posant especial èmfasi en l'economia i el benestar general dels ciutadans de Catalunya.

Quan un partit polític es incapaç de formular propostes i dedica els seus esforços a la demagògia i a la desqualificació mentre s'anticipa als temps electorals per penjar cartells i utilitzar tot el joc brut del que es capaç, vol dir que anem malament i tenim mala peça al teler. Es senzillament repugnant...!!

Però no hem de defallir ni desanimar-nos. Hem de seguir treballant i explicant propostes en positiu intentant que els ciutadans sàpiguen distingir entre aquells que tenim propostes per millorar el país i aquellsque no tenen res a dir, i s'amaguen en l'ofensa i el insult cap als demés grups polítics. Penso que, entre tots plegats, els hauríem de posar al seu lloc que es ben lluny de qualsevol institució que vulgui ser seriosa i respectada.

Vist això, us convido a que fem madurar la democràcia al nostre país i prenem plegats les mesures necessàries per tornar a les institucions el reconeixement perdut en mans del PSC.

2 comentaris:

Guillem Recolons ha dit...

Com a complement al teu post: http://recolons.wordpress.com/2009/05/17/falta-didees-atac-a-ladversari

NIA ha dit...

Increible campanya per part del PSOE, ja només hem falta veure a Franco en els cartells del carrer!!!
Qui els asesora?

No m'extranya que tanta gent digui que no pensa anar a votar!!!