19 de desembre del 2011

La Marató de TV3 i Visca el Barça.

Avui dedicaré el meu post a la Marató de TV3, que enguany dedica la seva edició a la regeneració i transplantació d'òrgans i teixits.

Aquest esdeveniment mediàtic que impulsa la televisió publica del nostre país i que busca recaptar fons per a diferents projectes de recerca en el camp mèdic sobre malalties, que a dia d'avui, no tenen una curació definitiva, es converteix en una explosió de solidaritat al nostre país, any rere any.

El milers de catalanes i catalans que cada any col•laboren amb la Marató demostren que Catalunya no pot rebre lliçons de cap mena (ara que esta tan de moda a l'agenda política) sobre solidaritat.

La Marató és un exemple de solidaritat, però també de col•laboració i mobilització entre ciutadans, administracions i empresaris. Digne d'admiració és la quantitat de diners que es recapten però també els centenars d'actes en suport de La Marató que s'organitzen arreu del territori.

Potser caldria que traslladessim aquesta forma de col•laborar a altres àmbits, com per exemple el polític. El país ho agrairia molt, ja que necessita més que mai d'aquests valors per situar-lo allà on mereix estar i amb un futur molt més proper que el present actual.

Ja per acabar, el més sincer dels reconeixements a la Marató i a TV3.