28 de setembre del 2011

Compte enrere

Els partits polítics hem engegat ja la maquinària electoral. El compte enrere per al 20-N ja està en marxa. I mentre que a Madrid i a les Espanyes, aquest és un partit que es juga a dues bandes, els catalans i catalanes cal que pensem en clau nacional perquè cap dels dos grans partits té cap intenció de vetllar pels nostre interessos.

Davant d’això, CiU s’erigeix, de nou, com el partit català i catalanista millor posicionat per fer sentir la veu dels nostre país al Congrés dels Diputats. Els 25 diputats del PSC han demostrat durant l’era Zapatero que el seu paper és d’una subordinació total. I ERC i Iniciativa, aquesta vegada, ni tan sols apareixeran a la foto. El PPC? Si el PSC no té ni veu ni vot a l’hora de defensar un nou horitzó econòmic i social, més pròsper, per a Catalunya, els populars catalans queden tan diluïts entre els seus col•legues espanyols que se’ls confon.

CiU és l’únic partit que lluitarà sense treva per aconseguir un nou pacte fiscal que aporti ocupació i riquesa a Catalunya. Hem de ser forts a Madrid si volem que ens escoltin! I, avisem, no ens conformarem amb les engrunes.