14 de juny del 2011

Molta sort i molt encert

Molta sort i molt encert

Avui, de fet ahir, després de 16 anys sent regidor d'Arenys era el primer diumenge després de tots aquests anys que em despertava sense tenir aquesta responsabilitat municipal.

Vuit anys de regidor al govern municipal i vuit a la oposició crec que ja són molts, ara toca que les noves generacions prenguin el relleu i dediquin els millors anys de la seva vida a situar el nostre Arenys de Mar allà on mereix estar.

Aprofito el post d'avui per despedir-me com a regidor d'Arenys de Mar però també per felicitar a tots/es els regidors/es coneguts o no, que el passat dissabte van ser proclamats en el càrrec a les diferents ciutats i viles del nostre país. Vull, si em permeten, demanar-los-hi que tinguin coratge i valentia per afrontar un dels reptes més grans que hom pot tenir, que és el de servir a la ciutat o vila que t'ha vist néixer o créixer.

Un apunt; tots vosaltres sabeu que la política, segons la darrera enquesta del CIS, és la tercera preocupació dels ciutadans. Però, com a convençut de la política i defensor del sistema que sóc vull transmetre-us la idea que la política de proximitat que és fa des dels Ajuntaments ha de ser el remei a aquesta desconfiança actual.

I un apunt final; Avui, com he dit abans, comença una nova etapa per a molts municipis. Per fer realment profitosa aquesta nova etapa hem d'apartar els dogmatismes, els partidismes, els models sectaris i les endogàmies de partits. Com he sentit dir en alguna vila durant la campanya electoral " els qui només miren el passat o el present, segur que es perden el futur?. La gent, el ciutadà, les persones ens trien per què guiem el poble però també per què dibuixem l'esperança i només, si és així, la política té i tindrà sentit.

Molta sort i molt encert en el cami que comenceu!

1 comentari:

Josep isern ha dit...

Banet totalment d'acord, hem entrat en un nou cicle o una nova etapa, de la vida municipal, que ha d'estar guiada per el bon fer, les bones practiques, i laq competencia i rigor, per poder donar el millor servei al ciutada i al Poble. Cal mirar endevant sense sectarismes ni dogmatismes, perque si volem, poder fer que el futur sigui nostre.