25 de maig del 2011

CONFIANÇA









Aquesta és, per a mi, la paraula clau de la victòria electoral de CiU en les eleccions del 22-M. Confiança en una força política que està treballant de debò per començar a canviar la situació de crisi econòmica i social en què estem immersos. Per això, el suport que CiU ha rebut a les urnes és l’aval per tirar endavant un programa de govern, primer a la Generalitat i des d’ara a molts ajuntaments, que ens ajudarà a sortir-nos-en. I en aquest sentit us vull dir dues coses. La primera, grà cies. I la segona, que no us decebrem.

Més enllà de felicitar-nos per tot plegat, no podem oblidar que el context general i els resultats de les eleccions de diumenge –i els analistes ja ho han dit- conviden a una reflexió profunda. I això també ho tindrem en compte. Cal analitzar aquest nou moviment social dels indignats, conèixe’l, i esbrinar el motiu de l’ascens d’una força com Plataforma per Catalunya per posar-hi remei. Tots plegats tenim molta feina, però cal dir que amb el suport rebut la farem, si cal, encara amb més energia.

1 comentari:

Nia ha dit...

Es important escoltar el que pensen els indignats, per poder entendre el que passa i treballar de valent per poder demostrar que es pot fer bona feina.