9 de maig del 2011

Que faran demà ?

Demà al Congrés de Diputats es vota una moció sobre el Fons de Competitivitat. Em faig dos preguntes sobre el tema en qüestió; serà aprovada amb el recolzament de totes les forces polítiques?, el PSC, per una vegada, defensarà els interessos de Catalunya a Madrid amb tots els ets i uts?

Tots sabem que aquests dies els candidats socialistes de molts municipis del nostre país parlen de les excel·lències de la seva gestió. Doncs bé, aquesta excel·lent gestió ens ha portat on ens ha portat... m’estalvio els comentaris. A aquests mateixos els hi dic que demanin als 25 diputats del seu partit al Congrés que votin aquesta moció. Potser així començaran a ajudar el País a sortir de l'etsutrac on ells mateixos ens han portat.

No hem d’oblidar, i ells tampoc ho han de fer, que sense un Govern solvent i uns Ajuntaments solvents, sense un Govern i uns Ajuntaments sanejats ... no podrem invertir en activitat econòmica i en ocupació, no podrem fer més i millors polítiques socials, no podrem destinar recursos a la formació permanent de les persones, etc.


Per tant, senyores i senyors del PSC voteu aquesta moció. Per què? perquè mai és mal moment per fer les coses ben fetes.

Catalunya ens necessita a tots, repeteixo, a tots!

Gràcies