21 de novembre del 2011

1.014.263 gràcies!



Permeteu-me que comenci aquest post d’avui donant les gràcies al més d’un milió de persones que han votat a CiU en aquestes eleccions i que han fet possible que guanyéssim les eleccions generals a Catalunya per primera vegada en la història de la democràcia.

Ahir el país va parlar clar, molt clar. Molts analistes polítics però també els altres partits es pensaven que “les retallades” ens passarien factura i no ha estat així. La gent sap, i així ho hem repetit en campanya, que el govern de CiU ha heretat un dèficit desproporcionat del tripartit i que nosaltres estem fent els ajustos necessaris per aixecar el país i tornar-lo a situar allà on mereix estar.

Deixeu-me que ara feliciti al nostre candidat en Josep Antoni Duran i Lleida. Ell, més que ningú, ha treballat incansablement aquests anys a Madrid per Catalunya defensant els interessos del nostre país amb força, rigor i responsabilitat. La gent ha premiat les conviccions i la fermesa de Duran, el polític més ben valorat de Catalunya en nombroses ocasions. Queda clar que la gent vol, ara més que mai i en temps de crisi, polítics de conviccions però que toquin de peus a terra i aquests resultats en són un exemple.

Durant la jornada d’ahir també va quedar clar que Catalunya és diferent a Espanya. Com va dir Duran des del balcó de l’hotel Majestic “som una Nació”. CiU ha aconseguit que Catalunya no sigui de color blau i per tant es freni l’avenç de la dreta espanyola al nostre país, però és més, els catalans i catalanes van demanar al PP amb la veu ben clara i forta un nou pacte fiscal, un nou tracte fiscal per al nostre país. Que algú ho comenci ha anotar a l’agenda.

Per últim deixeu-me també que feliciti als nostres 16 diputats i 9 senadors que, juntament amb en Duran, treballaran pel nostre país al congrés i al senat. S’ho mereixen totes i tots moltíssim.

Un apunt final, ara sí i que fa referència als resultats del PSC-PSOE a Espanya i a Catalunya on el Sr. Rubalcaba i la Sra. Chacon han tret els pitjors resultats de la història del socialisme. Només diré una cosa i que ho hem repetit durant la campanya; humilitat, seny, responsabilitat i sobretot, sobretot, LA VERITAT és el que la gent demana dels polítics. Ells han faltat a la veritat i han fet demagògia, afortunadament no els hi ha sortit bé.

Repeteixo

Moltes, moltes GRÀCIES!!!