14 de novembre del 2011

Una setmana decisiva per Catalunya

Aquest es el darrer post que faré durant la campanya electoral ja que com saben tinc la costum de penjar un post per setmana i els dilluns.

Dividire el post en tres petits blocs per tal de fer-los-hi arribar les meves impressions sobre coses que han succeït durant la campanya i aspectes que cal tenir en compte quan el dia 20 exerceixin el seu dret a vot.

En primer el famós debat entre Rubalcaba i Rajoy.

Doncs bé, sota el meu punt de vista, aquest va ser un debat que va començar desvirtuat ,ja que, és va negar la veu del nostre país al no permetre que defenséssim els nostres interessos.

Més enllà d'aquesta discriminació, va ser un debat amb una escenografia caduca i antiga, pròpia de fa 30 anys. Rubalcaba es va prendre el debat amb unes dosis d'agressivitat massa exagerades. El cert és que la situació amb la que el PSOE ha deixat Espanya no pot fer creïble cap proposta de Pérez Rubalcaba, sota cap concepte i per això només li queda apostar per la comèdia.

Rajoy va limitar-se a llegir el seu programa. Sabia que no li calia el debat i per això hi va passar de puntentes. De fet, no va dir res i amb això, desgrassiadament, en té prou.

El que va quedar molt clar és que pel PP i el PSOE Catalunya no existeix. De fet, crec que ni tenen consciència del dèficit fiscal que patim, ni els preocupa ni els ocupa i això es alarmant.

Agafem-nos fort per que vindran temps complicats, ja veuran.

Anem al segon bloc. El debat de la televisió publica catalana.

Doncs bé, sota el meu punt de vista va ser un debat molt més amable per l'espectador. Almenys la posada en escena dels 5 candidats catalans era més actual que no pas la del debat a dos.

En aquest debat de TV3 vàrem poder comprovar tres coses. La primera i molt evident; Duran i Lleida era l'únic que parlava de propostes concretes. La segona que els representats del tripartit (PSC, ERC i ICV) honoren un passat recent que quasi porta el país al desastre total. Tercera i última, un PP que continua crispant i buscant conflictes on no hi son, en un tema tan important per Catalunya com es el de la nostra Llengua.

Tercer apunt i el més important.

Queda una setmana i Catalunya necessita més que mai que CiU guanyi aquestes eleccions.

Perquè ho dic:

Per què som la única formació que defensem un pacte fiscal per Catalunya que posi punt i final al dèficit fiscal que patim i que cada any ens pren 16000 milions d'euros. Cal recordar també que hem rebut d'herència del tripartit un dèficit l'any 2010 de 8350 milions d'euros.

Per què el pacte fiscal que defensem és sinònim de més política social i d'un estat del benestar més fort.

Per què Duran és l'únic que té propostes i projecte per Catalunya. Com us deia abans, en el debat de TV3 va quedar clar que el PP i el PSOE no volen un pacte fiscal i prefereixen seguir espoliant a Catalunya.

Per què Catalunya ha de ser la guanyadora de les eleccions del 20N i per això per dignitat nacional no podem permetre que el PP o el PSOE guanyin les eleccions al nostre país.

I per què el govern de Catalunya necessita una veu forta i lliure a Madrid. Necessita persones sòlides que defensin al Govern i això només ho garanteix CiU.

Saben que el PP guanyarà a Espanya per majoria però també saben que els diputats catalans que puguin treure PP o el PSC estan al servei d'un partit i no d'un país.

Es per tot això que els hi demano que ens votin, que votin a en Duran, que votin a la gent que millor defensarà els seus interessos i els del país que estimen.

No es deixin enganyar.

VOTIN CATALUNYA
VOTIN DURAN
VOTIN CiU

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran post Sr. Maimí.
El que diu en el seu article és la pura realitat.