30 de novembre del 2011

Un president de la Generalitat al Senat...



Dijous viurem al Parlament un fet inèdit. El parlament escollirà un ex-President de la Generalitat com a Senador per designació del Parlament.

No serè jo qui faci un judici de moral sobre la conveniència o no de la presència del Sr. Montilla al Senat, el que si que vull afirmar, és que en clau de país, no ens ajuda gaire.

Molts son els que qüestionen els parlaments autonòmics i amb decisions com aquesta donem ales a aquests sectors més centralistes que contínuament ho fan.

De debò, tot un President de la Generalitat no pot acabar la seva carrera política al Senat i mes fent-ho sense que la gent l'hagi pogut votar.

Suposo que es tard per que el senyor Montilla s'ho repensi. Podent-lo recordar com a Ministre, president de la Generalitat o president de la Diputació de Barcelona, se'l recordarà per ser un trist senador a l'ombra i d'una cambra obsoleta.

Es conegut que la formació del Sr. Montilla no és, ni molt menys, de matrícula d'honor, entenc que se li pot fer feixuc anar amunt i avall a fer xerrades i conferències , però pot ser hi ha altres alternatives per tot un expresident de la Generalitat, si el que busca de debò no es menysprear la institució.

En definitiva, el sr. Montilla demostra que no creu en el país i molts considerem aquest fet com una ofensa a la institució més gran del nostre país.

La màxima d'aquest personatge esta clar que és ,jo i primer jo, i després jo, passi al que passi al país o on sigui. " Ay pena , penita pena".